Sjøluft, bølgeskvulp, egen strand og vakker utsikt

SOVNE TIL BØLGENE SOM SLÅR INN MOT STRANDEN, OG VÅKNE TIL SOLEN SOM SPEILER SEG I SJØEN

– Høres dette ut som en uoppnåelig drøm? Det trenger det ikke være! – En nyoppført og meget flott bolig med sjøen som nærmeste nabo står nå klar til å ta imot sine nye heldige eiere.

Boligen som er en kjedet enebolig, innehar kvaliteter som er meget sjelden å oppleve på nye boliger i dag, og med stranda som en forlengelse av hagen, kommer man ikke nærmere sjøen enn dette. Det sies at de beste beliggenhetene ved sjøen ikke kan kjøpes, men her kan den faktisk det, på Ølsholm i Buvika!

Boligens spesielt flotte uterom består bla. av en takterrasse på hele 24 kvm og den må bare oppleves! Her har man en formidabel utsikt over fjorden, og en utsiktsradius som strekker seg fra Geitastranda i vest via Byneslandet i nord og til Heimdal i øst. Glassrekkverk rundt terrassen gjør at utsikten ikke begrenses selv om man sitter innerst i den luneste kroken.

Også på bakkeplan i sokkeletasjen er det etablert en skjermet og meget fin uteplass i form av markterrasse som går over til plen som igjen grenser til strandsonen og «egen» strand. Et herlig utgangspunkt for store og små selskaper så vel som til lek og avslapping. Helt unikt for nye boliger i dag!

Lys, luft og åpenhet er stikkord som går igjen både i boligen og på tomten

Boligen ligger vakkert til langs gammelvegen mellom Buvika og Børsa, med kun ca. 20 minutters biltur til både Trondheim og Orkanger.

Les mer i vår annonse på Finn.no: Ølsholm – sentral idyll!

Meny