Funkisinspirert i Buvika

Graver AS jobber nå med noen nye funkisinspirerte boliger med en helt nydelig utsiktstomt på Ilhaugen i Buvika.

Nordlykkja 6 er under oppføring, en flott enebolig med fantastisk utsikt. 3(4) soverom, stort bad, vaskerom, wc og kontor/garderobe. Boligen er annonser for salg, og du kan lese mer her: Nordlykkja 6.

Boligen er funkisinspirert med mange store vinduer og flere terrasser. Blant annet etableres en stor takterrasse på hele 33 kvm som vil ha sol hele dagen til langt på kveld, hvor fjordutsikten vil være utsøkt. Tomten rundt blir lettstelt og bestående av noe plen. Innvendig finner man tidsriktige og smarte løsninger, i fin kombinasjon med store, lyse flater og god takhøyde. Store vindusflater sørger for godt med innslipp av dagslys.

Beliggenhet

Boligen ligger i attraktivt boområde på Ilhaugen i Buvika. Dette er et meget barnevennlig og barnerikt område, ca. 2 km fra Buvik sentrum og med nærhet til flott utfartterreng både sommer og vinter, samt lekeplass og barnehage i området.

Fra Buvika er det ca. 15 minutter kjøring med bil til Tiller med kjøpesentra og rikelige servicetilbud, samt ca. 25 minutter til Trondheim sentrum. Det er også ca 15 til Orkanger med alle fasiliteter en liten by kan tilby.

Fra bussholdeplassen som ligger et steinkast fra eiendommen, kan man i «rushtiden» hoppe på matebuss som frakter en ned til øvrig kollektivtilbud fra Buvik sentrum.

Her har du en gylden mulighet til å skaffe deg enebolig under oppføring med flott fjordutsikt. Eiendommen ligger i den ferskeste gata på Ilhaugen, det største boligfeltet i Buvika. Området er svært rolig og barnevennlig, og preges i hovedsak av barnefamilier. Fra Ilhaugen er det ca. 2 km ned til sentrum hvor man finner skole, idrettsanlegg, kollektivtransport og godt servicetilbud. For de som pendler med buss, går det matebuss mellom Ilhaugen og sentrum morgen og ettermiddag. På Ilhaugen har man umiddelbar nærhet til flott turterreng, sommer som vinter. Buvik ILs skihytte ligger kun en drøy kilometer unna, og fra dette utgangpunktet kan man boltre seg i flere kilometer med

Meny