93_138666383_xl

Ny, lekker og innholdsrik 2-mannsbolig med 4 soverom, carport og fantastisk utsikt i sjønære omgivelser sentralt i Buvika.

Vi har nå en siste halvpart av en vertikaldelt tomannsbolig for salg. Denne nyoppførte og meget innholdsrike boligen ligger flott til i et nyetablert og familievennlig boligfelt. Boligen holder en gjennomført og god moderne standard med utstrakt bruk av eikeparkett på gulv og flis på bad og i yttergang. Sparklet gips i tak og på vegger. Stilrent kjøkken med integrerte hvitevarer. Eiendommens uteareal mot nord er opparbeidet med asfaltert innkjørsel og isådd grøntareal, og på boligens sørside er tomten planert, isådd og klargjort for en evt. etablering av markterrasse.

På velforeningens fellesarealer er det etablert grøntarealer og fin lekeplass hvor store og små samles til felles hygge. Feltet består idag av eneboliger i kjede, tomannsboliger samt 4-mannsboliger. Feltet ligger sentralt med gang- og sykkelavstand til bla. skole, idrettshall, idrettsanlegg, barnehager, butikksentra og andre servicetilbud. Trygg adkomst til alle disse fasilitetene via asfalterte gang- og sykkelveger. Det er kort vei til både badestrand, turstier og skiløyper, så her er det mange flotte muligheter for rekreasjon hele året!

Ta deg gjerne en tur for å se på den flotte beliggenheten hvis du vurderer ny bolig i Buvika. Du kan også finne mer informasjon i vår annonse: 2-mannsbolig

Ta kontakt for mer informasjon

Torill Sneve, megler MNEF hos Proa, mobil: 92 26 90 27, e-post: ts@proa.no

Arild Vikan, Graver Eiendom AS, mobil: 45 42 73 88, e-post: arild@graver.as