Graver AS er en allsidig maskinentreprenør med tilhold på sørsiden av Trondheim

Vi har opparbeidet oss god erfaring og ekspertise på flere områder siden starten i 1997, og etableringen av Graver AS i 2004. Vi satser nå i større grad på eiendomsutvikling, og vil i løpet av de neste årene utvikle boligfelt. Vi skal følge prosessen fra tomtekjøp til leveringsklare boliger i Trondheim og omegn.

Men vi er fortsatt en allsidig maskinentreprenør som liker en utfordring og tar gjerne på oss oppdrag som krever litt kreativitet.

Vi jobber mye med gate- og fortausreparasjoner, mindre veitiltak, for Trondheim Kommune og Statens vegvesen. Vi har gjennom vårt datterselskap Graver Eiendom AS utviklet boligfeltet Møllebakken og Ølsholmen i Buvika, og Humletunet på Ranheim. Og vi har nye boligfelt på gang både i Buvika og på Heimdal, så mye spennende skjer med boligutvikling.

Våre ansatte er dyktige og løsningsorienterte fagarbeidere som kan mye om grunnarbeid og utførelser som naturlig er en del av vårt fag, som tomtegraving, tilbygg og garasjer, vann- og avløp, støttemurer både med natur- og betongstein, betongarbeid, hage og gårdsplass, private og offentlige utemiljø m.m.

I tillegg utfører vi også snøbrøyting både for kommunen og private, strøing, feiing og gressklipping.

Du finner oss her på Klett, 15 km sør for Trondheim sentrum. Vår adresse er Søravegen 50, 7083 Leinstrand.

Ta gjerne kontakt for et tilbud på e-post: post@graver.no, eller ring 90 70 90 70.